HOME       OVER ONS       CONTACT      
 
 
vragen? bel ons: (0165) 53 56 43
UW CAMPER OF CARAVAN HELE JAAR DOOR VEILIG BIJ ONS!
 
 

Bij Camperstalling Roosendaal kunt u terecht voor het stallen van uw camper of caravan. Wij bieden u een ruime plaats aan op ons verharde afgesloten buitenterrein. Voor de bewaking van het terrein maken wij gebruik van cameratoezicht. Ons woonhuis grenst direct aan de stalling wat zorgt voor extra toezicht. Het terrein is toegankelijk doormiddel van een elektronische poort, welke u zelf kunt bedienen door middel van uw mobiele telefoon.

Helaas bieden wij geen overdekte stalling aan.

Tarieven
Het is mogelijk om het hele jaar door uw camper of caravan te halen en te brengen. Dit kan zeven dagen per week binnen onze openingstijden van 08:00 tot 22:00 uur. Als u dit wenst is het mogelijk om uw auto op de voor u gereserveerde plaats achter te laten. De tarieven per jaar zijn als volgt:
 • Tot 8 meter € 400,-
 • Voor overige afmetingen kunt u contact met ons opnemen.

  Onderhoud
  Camperstalling Roosendaal is een onderdeel van Autobedrijf Akkermans. Hier is het mogelijk om uw vuilwatertank te legen of uw watertank te vullen of uw camper te wassen bij onze wasplaats. Het legen van een chemisch toilet is echter niet toegestaan. Daarnaast plegen wij ook onderhoud aan caravans en campers. Hier kunnen eventueel reparaties uitgevoerd worden zoals een kleine/grote beurt. Verder kunnen eventueel de banden gecheckt, vervangen en/of opgepompt worden.

  Vico Akkermans
  Eigenaar
 •  
   

  ©2023